HTML

Hirotogirl

Kedves Olvasó! Remélem, Téged is érdekelni fog a blogom, mert az mindennapjaimról fogok írni, ami elég érdekes lesz,mert az osztályunkban van egy pár hülyegyerek, nem is kevés.

Friss topikok

Linkblog

Élvezzétek ki a nyarat!

2010.08.26. 09:34 FannXD

Hajjaj, jövőhét szerdán sulikezdés!

Nektek mikor kezdődik a suli? Ha meg akarjátok osztani mindenkivel a sulikezdés szörnyűségeit és örömeit, írjatok kommentet vagy ha még nincs, csináljatok blogot a blog.hu-n!

Nekem nincs sok gondom a sulikezdéssel. Igazából örülök is neki. Tudjátok, az új füzetek, a barátnők, új tankönyvek, stb., stb. Amúgy az is izgi, hogy 6-os leszek, meg az is, hogy lehet, hogy jön valaki új az osztályba, meg ilyenek.

De inkább amíg nyár van, élvezzétek ki!!! Most még lehet strandra menni, napozni és fagyizni is! Ősztől úgyis jön a suli, a munka, így kevesebb az idő ilyen dolgokra, ha meleg van is nálatok. Gondolom, leckegyártás után beültök egy kicsit a TV vagy a számítógép elé. De ha van időtök, és ha a szüleitek is megengedik inkább menjetek el a haverokkal egyet sétálni, vagy valamelyikőtökhöz beszélgetni.

Kellemes nyarat, amíg tart!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hirotogirl.blog.hu/api/trackback/id/tr222248762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása