HTML

Hirotogirl

Kedves Olvasó! Remélem, Téged is érdekelni fog a blogom, mert az mindennapjaimról fogok írni, ami elég érdekes lesz,mert az osztályunkban van egy pár hülyegyerek, nem is kevés.

Friss topikok

Linkblog

Annánál

2010.09.11. 13:45 FannXD

Hali megint!

Már rég elkezdődött a suli, és az első pár hét szokás szerint unalmas és borzasztó volt. Minden csajszi az osztályból naggyon hiányzott (egy bizonyos személyt kivéve). Az első pár napon sokan hiányoztak nálunk, de most már mindenki megjött.

Szerdán a legjobb barátnőmnél voltam életemben először, akit Ferenczy Annának hívnak. (Van blogja is : younggirl.blog.hu) Sajnos ott volt az idióta bátyja is, pedig azt mondta, hogy nem lessz ott. Elküldött minket a Mekibe, hogy hozzunk neki : 2 BIGMEKET ÉS 2 MCCSIKENT!!! Mindezt csak egymaga fél perc alatt befalta, pedig mi 1-1 McCsikent és 1-1 pitét alug bírtunk megeni! Mire le bírtuk nyomni a torkunkkon, rájottünk hogy 3/4 5 van, azaz itt az ideje, hogy elinduljunk a táncórára.Sajnos nem sok időnk maradt bármit is csinálni mert mielőtt átmentem volna hozzájuk, kóruspróba is volt.

Más érdekes úgyse történt, úgyhogy itt abba is hagyom! ;-)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hirotogirl.blog.hu/api/trackback/id/tr592288506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása